Skrubbehandske

DKK89,00

En økologisk, håndstrikket skrubbehandske til effektiv og mild peeling af ansigt og krop. Brug den som erstatning for diverse skrubbecremer og skån miljøet for mikroplastik, som ofte er det slibende element i exfolierende cremer.

 

TOOCKIES skrubbehandske sliber let og skånsomt de tørre, døde hudceller væk fra hudens overflade og efterlader huden blød og frisk.
Handsken er strikket af 100% GOTS certificeret, økologisk, rå og ubehandlet bomuld, som giver den sine slibende egenskaber. Vask i maskine ved 90 gr og hold hygiejnen i top.

På pakken med handsken finder du en lille etiket med det håndskrevne navn på en af de kvinder som har strikket din handske. Ved at følge det anviste link, kan du læse om netop denne kvinde, som tilknyttet TOOCKIES FAIRTRADE projekt i Ujan nær Kolkata, Indien har gode arbejdsvilkår og en ordentlig løn.

 

Når handsken efter mange år er slidt og skal skiftes ud, kan du klippe den op og blande den i pottemulden eller smide den på kompostbunken, hvor den vil forgå som visne blade og siden tilføre næring til jorden.

 

TOOCKIES produkter tilgodeser alle etiske aspekter ved at være både økologiske, FAIRTRADE og bæredygtige fra vugge til vugge.

 

1 stk. Mål: ca 20 x 10 cm, Onesize.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestilling:

 

Log ind for at se kollistørrelse og pris.
Er du forhandler? Send os en mail med din bestilling.
Ønsker du at blive forhandler? Send os en mail.
Ønsker du som privatperson, at købe nogle af vores produkter?
Tjek først forhandlerlisten i menuen og se om der er en forhandler nær dig. Hvis ikke: Send os en mail.

 

Læs mere om Toockies

Varekategorier: ,
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skrubbehandske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.