Skrubbehandske – 12 stk

DKK536,25

(DKK 35,75 pr. stk ekskl. moms)

 

En økologisk, håndstrikket skrubbehandske til effektiv og mild peeling af ansigt og krop. Brug den som erstatning for diverse skrubbecremer og skån miljøet for mikroplastik, som ofte er det slibende element i exfolierende cremer.

 

TOOCKIES skrubbehandske sliber let og skånsomt de tørre, døde hudceller væk fra hudens overflade og efterlader huden blød og frisk.
Handsken er strikket af 100% GOTS certificeret, økologisk, rå og ubehandlet bomuld, som giver den sine slibende egenskaber.

 

Denne metode til at opnå en glattere hud er derfor både bedre for din hud, miljøet og ikke mindst for verden som en helhed. I forhold til mange andre produkter på markedet, så er der flere fordele ved at købe netop vores varer. Den primære årsag ved at købe dine skrubbehandsker, peelingsklude eller skureklude hos os er, at alle vores varer er produceret af personer, som får en ordentlig løn og arbejder under gode arbejdsvilkår. På pakken med handsken finder du en lille etiket med det håndskrevne navn på en af de kvinder, som har strikket din handske.

 

Ved at følge det anviste link, kan du læse om netop denne kvinde, som er tilknyttet TOOCKIES FAIRTRADE projekt i Ujan nær Kolkata, Indien.

 

Derudover så er vores produkter også ekstremt slidstærke og ikke mindst 100% naturligt nedbrydelige. Når handsken efter mange år er slidt og skal skiftes ud, kan du klippe den op og blande den i pottemulden eller smide den på kompostbunken, hvor den vil forgå som visne blade og siden tilføre næring til jorden.

 

TOOCKIES produkter tilgodeser derfor alle etiske aspekter ved at være både økologiske, FAIRTRADE og bæredygtige fra vugge til vugge.

 

Vask i maskine ved 90 grader og hold hygiejnen i top.
Kolli 12 stk. Mål: ca 20 x 10 cm, Onesize.

 

Ved alle håndlavede produkter kan der forekomme mindre variationer i størrelse og farve.

På grund af sæsonbetinget høj luftfugtighed i Indien, kan en lugt af fugt forekomme. Derfor anbefaler vi, at vaske alle produkter inden brug. 

Grundet kvaliteten af den rå bomuld kan en naturlig plantefarve trække ud af bomulden når den bliver våd første gang. Dette bekræfter, at bomulden er 100% rå og ubehandlet. Farven går væk efter vask. 

Læs mere om Toockies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestilling:

Er du forhandler? Send os en mail med din bestilling.
Ønsker du at blive forhandler?
Send os en mail.
Ønsker du som privatperson, at købe nogle af vores produkter?
Tjek først forhandlerlisten i menuen og se om der er en forhandler nær dig. Hvis ikke: Send os en mail.

Kategorier: ,
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skrubbehandske – 12 stk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.