Skureklude – 24 stk

DKK1.072,50

(DKK 35,75 pr. stk ekskl. moms)

 

Bruger du de farvestrålende, to-sidede plastikskuresvampe? Det er vi mange der gør/har gjort. De er jo praktiske og billige.

 

MEN, de opløses langsomt under brug og fra vask til vask og ender som microplastik i vores miljø.

 

Gør en forskel og skift plastiksvampene ud med en økologisk og ikke mindst langtidsholdbar erstatning.

Skuresvamp uden mikroplast

 

TOOCKIES skureklude er håndstrikket af rå, ubehandlet, GOTS certificeret, økologisk bomuld og naturlige jute plantefibre. De har begge en effektiv slibende effekt, svarende til den milde og grove side af den sædvanlige plastikskuresvamp.

Brug dem til stål, keramiske kogeplader, køkkenvasken, potter og gryder, opvask, kalk-renden i æggegryden, nye kartofler, badeværelset og lign.

 

Ingen af kludene ridser!

 

TOOCKIES skureklude er håndstrikket nær Kolkata i Indien af kvinder som under FAIRTRADE vilkår får ordentlig løn og gode arbejdsvilkår. På pakken med dine skureklude finder du en håndskrevet etiket med navnet på en af kvinderne som har strikket dine skureklude. Ved at følge det anviste link kan du finde hende på TOOCKIES hjemmeside.

 

Når kludene en dag er slidte og skal skiftes ud, kan du klippe dem op og blande dem i pottemulden eller du kan smide dem på komposten. De vil forgå, som visne blade og tilføre næring til jorden.

 

TOOCKIES skureklude tager hensyn til alle aspekter ved at være økologisk, FAIRTRADE og bæredygtig fra vugge til vugge. Et koncept, som holder hele vejen igennem.

 

Kolli 24 x Pakke af 1 stk mild og 1 stk grov klud, Mål: 19×19 cm.

 

BRUG
Gør kluden våd og pres overflødigt vand fra.
Skrub uden ridser: rustfrit stål, keramisk- og glaskogeplader, køkkenvask, gryder, badeværelse, bil og alt andet som trænger til rengøring.

 

OM
Den lyse klud: økologisk GOTS-certificeret bomuld med naturlig bomuldsfarve. Ingen kemisk behandling. Skrubber bedst i let fugtig stand. Bliver mere absorberende efter få ganges brug.
Den brune klud: 100% naturlige jute plantefibre: naturlig mørkebrun farve, ingen kemisk behandling. Skrubber og rengør godt både tør og fugtig.

 

PLEJE
Maskinvaskes og tørretumbles med alle farver og ved alle temperaturer
Når kluden er slidt kan den blandes i pottemulden eller kastes på kompostbunken.

 

FORDELE
Langtidsholdbar og genanvendelig erstatning for plastiksvampe
Miljøvenlig og socialansvarlig
Håndstrikket af en af 50 kvinder i Ujan, Indien. Kvinderne er beskyttet af ”Fairtrade” principperne som giver dem en fair løn, så de kan forsørge deres familier

 

Ved alle håndlavede produkter kan der forekomme mindre variationer i størrelse og farve.

På grund af sæsonbetinget høj luftfugtighed i Indien, kan en lugt af fugt forekomme. Derfor anbefaler vi, at vaske alle produkter inden brug. 

Grundet kvaliteten af den rå bomuld kan en naturlig plantefarve trække ud af bomulden når den bliver våd første gang. Dette bekræfter, at bomulden er 100% rå og ubehandlet. Farven går væk efter vask. 

 

 

Læs mere om Toockies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestilling:
Er du forhandler? Send os en mail med din bestilling.
Ønsker du at blive forhandler?
Send os en mail.
Ønsker du som privatperson, at købe nogle af vores produkter?
Tjek først forhandlerlisten i menuen og se om der er en forhandler nær dig. Hvis ikke: Send os en mail.

Kategori:
Anmeldelser (1)

Anmeldelser

  1. Lavinia Trade

    Har nu igennem ca et år anvendt Toockies Skureklude i min dagligdag.
    Dejligt at man kan skure og skrubbe uden brug af plastik og kemikalier. Nemme at bruge og så kan de tages med i almindelig kogevask. Jeg bruger dem både i køkken og badeværelse. Fjerner kalkpletter og terande med den lyse klud. Den brune bruger jeg til gryder, køkkenvask og fade, som har været på grillen. Bruger dem dagligt med god samvittighed og med tanke på den gode baggrundshistorie.
    /Elna, MØN.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.