Sæbepose 20 stk

DKK598,75

(DKK 23.95 pr. stk. ekskl. moms)

 

En økologisk, håndstrikket sæbepose til effektiv og mild peeling af kroppen. Brug den med din yndlings body-soap eller shampoo, eller tag den med på din plastik-fri rejse

 

Hos Lavinia-trade finder du vores unikke sæbeposer, der både er til for at gavne din hud og ikke mindst miljøet. Vores klude er strikket af 100% økologisk, rå og ubehandlet bomuld.

 

Vores peelingsklude, skrubbehandsker og skureklude er derfor alle mere skånsomme end traditionelle produkter, og det har flere gode fordele.

 

Den primære fordel ved at købe vores produkter er, at de er helt frie for mikroplast og plastemballage, hvilket både er godt for din krop og ikke mindst for vores miljø. Derudover er alle vores produkter også 100% bæredygtige.

Det vil sige, at når kluden efter mange år er slidt og skal skiftes ud, kan du klippe den op og blande den i pottemulden eller smide den på kompostbunken, hvor den vil forgå som visne blade og siden tilføre næring til jorden.

 

Sidst men ikke mindst så er alle vores produkter Fair Trade produkter, hvilket betyder, at alle vores produkter er lavet af personer, som arbejder under gode arbejdsvilkår til en god løn.

 

På pakken med peelingskluden finder du en lille etiket med det håndskrevne navn på en af kvinderne, som har strikket din peelingsklud. Ved at følge det anviste link, kan du læse om netop denne kvinde, som tilknyttet TOOCKIES FAIRTRADE projekt nær Kolkata, Indien. TOOCKIES produkter tilgodeser derfor alle etiske aspekter ved at være både økologiske, FAIRTRADE og bæredygtige fra vugge til vugge.

Vask i maskine ved 90 gr og hold hygiejnen i top.

 

Kolli 20 stk strikket i et flot vintage mønster.

 

Ved alle håndlavede produkter kan der forekomme mindre variationer i størrelse og farve.

 

Læs mere om Toockies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestilling:

Er du forhandler? Send os en mail med din bestilling.
Ønsker du at blive forhandler? Send os en mail.
Ønsker du som privatperson, at købe nogle af vores produkter?
Tjek først forhandlerlisten i menuen og se om der er en forhandler nær dig. Hvis ikke: Send os en mail.

 

Kategorier: ,
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sæbepose 20 stk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.